Anne Verhart

Zangcoach 


Hoi! Mijn naam is Anne Verhart en ik ben zangeres, in 2019 afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Als zangcoach ben ik werkzaam op verschillende locaties in verschillende vormen. Zo geef ik projectlessen en workshops, maar ben ik ook docent van musicalgroepen, dirigeer ik een koor en geef ik privé zangcoaching op maat.


Naast het lesgeven ben ik uitvoerend artiest. Ik zing backing vocals, maar speel ook als sessiemuzikant in bands en ben graag te vinden in theaters. Ik heb een eigen thuisstudio, waar ik als studiozangeres toplines inzing voor DJ’s en voice-over werk doe.


Omdat ik vanaf het begin af aan heb gekozen mij zo breed mogelijk in te zetten in het werkveld, heb ik mijn interesse in allerlei stijlen en genres flink uit kunnen breiden. Het leuke aan het geven van zangles is voor mij dan ook, dat ik jou kan helpen met het zoeken naar wat jouw stijl gaat zijn. We gaan werken aan jouw favoriete muziekgenre, het creëren van jouw eigen sound en we zorgen samen dat jij je uiteindelijk super comfortabel gaat voelen achter zo’n microfoon.


Ik heb er zin in! Tot snel