Irene Aalvink

Zangcoach 


Hi, ik ben Irene Aalvink (28 jaar). Sinds vier jaar geef ik zangles op verschillende muziekscholen in Nederland. Met alle ervaring die ik opgedaan heb, begin ik nu mijn eigen zangschool YouSing in mijn hometown Zwolle! In 2016 ben ik met een 10 afgestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle en begon mijn carrière als zangeres.


Naast mijn werk als zangcoach treed ik veel op als backingvocal en doe ik verschillende optredens als sessie-zangeres.

Ik heb samengewerkt met artiesten als: Lisa Loïs, Brainpower, Bløf, Douwe Bob, Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Edwin Evers, René Froger en Karin Bloemen. 


Het leuke aan de combi zangeres/zangcoach is dat ik mijn ervaringen die ik opdoe tijdens het optreden kan gebruiken en overbrengen op mijn leerlingen in mijn lessen. Alles op jouw niveau en op jouw tempo. Belangrijk voor mij is dat jij je op je gemak voelt en plezier beleeft aan de lessen. Samen kiezen we liedjes die jij leuk vindt om te zingen en gaan we aan de slag met onderwerpen als: zangtechniek, interpretatie (hoe breng je een lied over aan het publiek) en stage presence (zelfverzekerd op het podium kunnen staan).